Lista service-urilor auto din Constanta

Acasa
Anvelope
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine Turbosuflante
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tractari auto
Vanzari auto
Publicitate pe site
Inapoi 3383 vizualizari!

GTE REP CAR


Str. Hatman Arbore nr. 45
0784656522
0784656521
contabilitate@gteservice.ro
Descriere obiectiv

In urma cu mai bine de 11 ani GTE REP CAR a deschis un auto-service modern, destinat intretinerii si reparatiei, atat a autoturismelor cat si a autoutilitarelor. In toata aceasta perioada societatea s-a dezvoltat continuu devenind o unitate reprezentativa in peisajul reparatorilor auto din zona Constanta.

  Cresterea s-a simtit pe toate planurile, tat prin cresterea numarului de clienti fideli, cat si prin ridicarea nivelului profesional a angajatilor.

   Auto-service-ul este situat in orasul Constanta, pe str.Hatman Arbore nr.45, o zona foarte usor accesibila.

   GTE REP CAR dispune de o suprafata construita de peste 600 mp (hale) si o suprafata totala de circa 1.300 mp, constand in spatii destinate activitatii de reparatii, spatii administrative, spatii destinate clientilor, spatii de depozitare, spatii de parcare etc.

   Departamentul reparatii mecanice/electrice este dotat cu tehnica de diagnosticare generala (stand directii -verificari si reglari unghiuri, testere motor si sisteme auxiliare, instalatii curatare injectoare, aparat verificat si incarcat instalatii de aer conditionat, aparat verificat faruri etc).

   Departamentul de vopsitorie este dotat cu cabina de vopsire moderna si utilaje anexe acesteia.

   Departamentul tinichigerie este dotat cu instalatii de sudura moderne (mig-mag, sudura in puncte etc), standuri de reparat, redresat si masurat caroserii, prese hidraulice , stand reglat unghi de fuga etc.

   Toate aceste facilitati sunt destinate desfasurarii unor activitati de inretinere si reparatii auto de calitate.

   Avem contracte de colaborare cu firmele importante de asigurare, lucrarile efectuate fiind decontate direct, fara implicarea proprietarului autovehiculului.

   Avem colaborare directa cu importatorii mari de piese si materiale, ceea ce face ca pretul si calitatea acestora sa fie avantajoase pentru clientii nostri, bineinteles tinand cont de un raport pret/calitate rezonabil.

   Pentru clientii fideli asiguram interventii pe teren pentru autovehiculele ramase in pana, tractarea acestora, I.T.P.

   Clientii fideli au prioritate in reparatii, beneficiaza de verificari gratuite si pot beneficia de reduceri la manopera si piese.

   GTE REP CAR este membru al retelei de service-uri independente AUTO STOP, marca inregistrata a grupului Tiriac Auto.

   Periodic avem campanii si promotii la anumite game de produse, aceste campanii fiind sustinute atat de catre importatori cat si si de reteaua Auto Stop.

   In speranta unei colaborari reciproc avantajoase cu firma dumneavoastra, va comunicam preturile orei manopera practicata la aceasta data in service :
-    autoturisme din gama Dacia – 60 lei (fara TVA)
-    autoturisme import – 75 lei (fara TVA)
-    autoutilitare sub 3,5 t – 80 lei (fara TVA)

   La aceste preturi se pot aplica discounturi, in functie de numarul autovehiculelor din flota, de tipul acestora si de tipul de contract incheiat.

   Asteptam un raspuns de la dumneavoastra in cazul in care sunteti de acord semnarea unui contract intre societatile noastre.

Galerie foto
Cum ajungeti la GTE REP CAR!
Persoane de contact
0784656521
tehnic@gteservice.ro

RECEPTIE
0784656522
contabilitate@gteservice.ro
Program de lucru

LUNI-VINERI: 08:00-17:00

Cuvinte cheie
service auto constanta, vopsitorie auto constanta, tinichigerie auto contanta,
Trimite mesaj